Om oss

iNDEPT är ett videoproduktionsbolag som består av fyra samspelta medlemmar.

Trots att vi grundade vårt företag 2012 startade vår resa som filmskapare långt innan det. Var och en av oss har en egen unik känsla för att skapa och utforma en film redan sedan barnsben. Vårt företag har en konstant strävan efter nya utmaningar för att kunna utvecklas och expanderas som företag och filmskapare.

Vi har skyhöga mål och ambitioner när det kommer till att producera film, vilket resulterar i att vi jobbar på en mycket hög och professionell nivå. Detta tillsammans med det brinnande intresset, uppnår vi en oslagbar kombination.

 

Vi anser att den sociala biten väger minst lika mycket som slutprodukten i sig, vilket betyder att du inte enbart bör förvänta dig ett professionellt, utan också ett väldigt trevligt bemötande.

Med ett oerhört kreativt team bakom vårt namn hjälper vi er mer än gärna att forma och utveckla din idé för att ta den till en helt ny nivå.

Vi älskar storytelling och vill gärna ta fram det där lilla extra i din kampanj för att förtydliga ditt budskap på ett snyggt sätt.

Niclas Söhr
VD, projektledare & regissör

“Allt du kan föreställa dig, är verkligt"

Måns Nyström
Tekniker & efterproduktion

“När du inte har kunskapen, se till att skaffa dig den"

Adam Ljung
Kameraman & redigerare

Du kan alltid göra det bättre"

Viktor Torelli
Ljuddesigner & studiotekniker

”För att den kreativa delen skall fungera,
så måste fantasin vara oändlig”

Följ oss på Instagram!